+36 (20) 3 404 345 info@offroadline.eu

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mire jó a platóbélés?

Ennek a terméknek az a feladata, hogy megvédje az Ön sok pénzért vásárolt autójának platóját a mechanikai sérülésektől, így hosszú élettartamot garantálva annak. A platóbetét értéke eltörpül az autó ára mellett, ezzel szemben sok bosszúságtól megkíméli.

Milyen platózárót vegyek?

Kivitelét tekintve kétfélét különböztetünk meg. Az első, ami a plató magasságában zár (pl. ponyva, platófedél, roló), míg a második a kabin magasságában, néhány esetben afölött zár, ezek a felépítmények. Amennyiben Ön munkára használja autóját, az oldalablak nélküli felépítményt javaslom, ami enyhén “butított” változata az oldalablakos változatnak, ami családi vagy hobbi- autóhoz exkluzív külsőt párosít.

Szerelhető az autó elejére valamilyen cső?

2007.01.01-óta kizárólag az Európai Unió által minősített és ’E’ jellel ellátott csöveket lehet felszerelni az autók elejére. Ezek nemcsak az autót teszik tetszetősebbé, de a gyalogosok túlélési esélyeit is nagyban javítják egy esetleges balesetnél. Az autót újra kell vizsgáztatni, ha fel lett szerelve.

Mire jó a has páncél?

Sokan nem is gondolnak az autó aljára, hiszen az nem látszik. A gond csak akkor van, ha terepen is használjuk járművünket, és ha felakad az alja egy fatuskón, könnyen kárt tehet az autó aljában. Erre találták ki a has páncélt, mely több részből állhat. Karter védő – osztómű védő – váltó védő. Némely esetben tank védőlemez is felszerelhető.