+36 (20) 3 404 345 info@offroadline.eu

ÖRÖMMEL TUDATJUK ÖNNEL, HOGY JÓ HELYEN JÁR, HA A MINŐSÉGI TERMÉKEK HÍVE, MIVEL MI IS AZOK VAGYUNK.

Mi azt a terméket szeretnénk látni az Ön autóján, ami az Ön által használt autóhoz a legmegfelelőbb, nem azt, amit mi akarunk eladni Önnek. Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az. Azt hiszem, hogy ez a fő különbség köztünk és mások között és ezzel mindent elmondtunk. 11 év tapasztalattal bátran mondhatjuk, hogy értünk ahhoz, amivel foglalkozunk, de tegyen próbára minket.

Várjuk jelentkezését, hogy egyeztessünk az Ön által kinézett termékről vagy segíthessünk a felhasználásnak megfelelő termék kiválasztásában. Rengeteg terméket fog találni az autójához, pl. platóbélés, platófedél, felépítmény, roló, ponyva, rozsdamentes csövek (gallytörő, fellépő, lökhárító, bukókeret), has páncél, műanyag légterelők, csörlő és kiegészítői, vadász autó kiegészítők, LED távolsági fényszóró, kihúzható tálca, futómű emelés, felni, terepgumi,  és persze alkatrészek a forgalmazott termékekhez.

A forgalmazott márkák: Mountain Top, Antec, Aeroklas, Steeltop Style, Steeltop Standard, Sportbox Full, Sportbox Solid, Maxliner, MAK, BF Goodrich, Aurora LED, EGR , Armadillo, Rival, ARB, Old Man Emu, TJM, Sammitr, Tessera, Upstone, Alpha

Üdvözlettel,

Pap György